Federa't

 13/07/2017
Benvolguts i benvolgudes,

Recordeu que l’Associació Excursionista de Viladrau kd ½ està afiliada a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, i posa a disposició de tots vosaltres la possibilitat de tramitar la llicència federativa anual.

 

Aquesta llicència és una pòlissa d’accidents a la muntanya que també integra una cobertura de responsabilitat civil. La cobertura de la llicència és anual i va de gener a desembre del mateix any, el cost és el mateix durant tot l’any menys l’últim quadrimestre (de setembre a desembre) que hi ha un descompte del 40-50% aproximadament.

Amb la llicència hi ha un numero de telèfon per contactar directament amb la companyia asseguradora en cas d’accidents, per emergències s’ha de notificar al 112 i posteriorment donar el ''parte'' a la companyia perquè aquesta es faci càrrec del cost del rescat, hospitalització...

La llicència de la FEEC també integra descomptes per els federats en diferents centres i/o establiments que es poden consultar al web,  descomptes als refugis propis de la FEEC, una APP per tenir tota la informació i dades personals al dispositiu mòbil i la revista VÈRTEX, una de les més llegides amb català.

Adjuntem la taula de preus i modalitats. Segons les activitats esportives que es practiquin i el territori, el preu és diferent.

És molt important que la gent vagi a la muntanya segura i federada per no tenir cap tipus de problema en cas d’accident i tenir cobertura en cas d’accidentar a una tercera persona.

No dubteu en contactar amb nosaltres per dubtes o més informació.

Moltes gràcies,

12/12/2011LLICÈNCIES 2012


Ja les tenim aquí. A partir del proper dijous 15/12/2011 es podran tramitar les llicències de la FEEC pel 2012.
Finalment els preus no s'han incrementat amb el 50% com es deia. S'han incrementat però no de forma molt significativa.
S'ha modificat l'àmbit geogràfic de l'assegurança i s'ha unificat de nou la C.
Mireu-vos bé quines activitats voleu cobrir, si voleu incloure l'esquí ha de ser la D però si el que feu és pirineu i no voleu la cobretura d'esquí, seria la C.
Els que hi estigueu interessats ho hauríeu de dir i fer la transferència abans del 24/12/2011, envieu un correu amb la llicència voleu i fer l'ingrés al compte de l'Associació (2107-0405-17-3369020997) posant el vostre nom en el concepte i llicència.
Heu d'estar al corrent de les quotes de l'associació per poder-les tramitar.

Si no dieu res, s'haurà de pagar per la tramitació de la llicència 5 € més del seu cost normal.

Aquí teniu l'enllaça als quadres de les llicències:_______________________________

AVANTATGES DE SER FEDERAT


21/12/2010

Ja es poden tramitar les llicències de la FEEC per l'any 2011.
Us recordem que son anuals, per tant, independentment de quan la tramitéssiu en el 2010, el 31/12 haurà vençut, per tant cal tramitar-la el més aviat possible.
Per la gent que feu muntanya (pirineus) recomanem la C1, ja que amb la B només es cobreix senderisme, i pels que vulgueu la cobertura d'esquí, ha de ser la D.
També us recordo que podeu triar la llicència Habilitada FEDME (que bàsicament serveix per poder tenir descomptes en refugis de fora de Catalunya) és 10,85 € més cara que la normal.

Els que hi estigueu interessats hauríeu de dir abans del 24/12/2010 quina llicència voleu i si li voleu habilitada o no, i clar, fer l'ingrés al compte de l'Associació posant el vostre nom en el concepte i llicència.
Heu d'estar al corrent de les quotes de l'associació per poder-les tramitar.

Si no dieu res abans de divendres, s'haurà de pagar per la tramitació de la llicència 5 € més del seu cost normal.

Salut i Muntanya!
Us deixo aquí el link de les LLICÈNCIES SUB 18 i MAJORS i SUB 14 i 16

01/12/2009

Ja estan disponibles els preus de lesa llicències de la FEEC pel 2010, les podeu trobar al següent enllaç LLICÈNCIES FEEC 2010

Les llicències es podran tramitar a partir del 09/12/09, però no tindran vigència fins l'1/01/2010.

Si esteu interessats en tramitar-la agrairem ens envieu un e-mail indicant les vostres dades personals, la modalitat escollida i si voleu que sigui habilitada a la FEDME. Nosaltres ja ens posarem en contacte per indicar-vos la forma d'ingrés.

En cas de voler federar algun menor d'edat, farà falta la següent documentació:
  • Padró (del pare o de la mare)
  • El número d'afiliació
  • Llibre de família
  • Nº del Catsalut. Si no se'n té, s'ha de tramitar, tothom té dret a tenir un nº individual.